( trey | 2021. 08. 10., k – 14:28 )

Nézd, én nem vitatkozok orvosokkal. Te se tedd.

Ugyanezen emberek elmondták 100-szor:

  • minden Magyarországon alkalmazott vakcina jó
  • 70% felett minden vakcina hatásos
  • vannak, akinek nincs kimutatható antitestjük, de ettől még védettek
  • vannak, akiknél nem fog kialakulni védelem azzal a vakcinával, amivel őket oltották, bármelyik is az
  • az öregek immunrendszere egyébként szarabb mint a fiataloké, ezzel tisztában kell lenni

akkor az általa vezetett egyetemen miért mértek mégis?

Benne van linkeden olvasható anyagban:

"Bár számos egészségszakmai szervezet, a többi között az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal (FDA), vagy az amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ (CDC) szakmai állásfoglalása egyértelműen nem javasolja a koronavírus ellenes oltások után ellenanyag szint méréssel vizsgálni a védettséget és erre vonatkozó következtetéseket levonni, mégis tény, hogy sokan elvégeztetik a vizsgálatot és a laboratóriumok – a legváltozatosabb teszteket alkalmazva – kiszolgálják az igényeket. Ez a folyamat felgyorsult az otthon elvégezhető tesztek piaci megjelenésével, megjegyezve, hogy a tesztek érzékenysége és pontossága különböző .

Az orvostudomány és így a Semmelweis Egyetem szerepe egy világjárvány idején nem merül ki a betegek ellátásában, feladata az is, hogy minden a betegség terjedésével, megelőzésével, védettséggel kapcsolatos kérdésre megpróbáljon választ találni. A közvéleményt az oltások hatására kialakult ellenanyagszint rendkívüli módon foglalkoztatja, az eltérő érzékenységű ellenanyag tesztek bizonytalanságérzést okozhatnak, ezért tartotta fontosnak az egyetem, hogy egy egységes eljárással és ennek köszönhetően egymással összehasonlítható eredményekkel is megvizsgálja a kérdést.

[...]

A Semmelweis Egyetem orvosszakmai véleménye ugyanakkor továbbra is az, hogy az egyes vakcinák hatásosságának mértéke csak az oltást követően fellépő fertőzések, megbetegedések, kórházi felvételek és halélesetek számának alakulása alapján határozható meg."

Érted a fentieket? Vagy magyarázzam?