( azbest | 2021. 08. 09., h – 22:08 )

Ebből látom, hogy meg sem próbáltad. 

A linkelt app egyébként nem a bt discovery-t titlja le, hanem automatikusan elutasít a box minden csatlakozási kérelmet, ami nincs párosítva már korábbról vele. Így nincs teljes képernyős popup, nincsen semmi. Észre sem venni, hogy próbálkozik valaki kapcsolódni. Kipróbáltam megint a mi box 3-ammal, amin a legfrisebb 9es rendszer fut, ami kb ugyanaz, mint ami a mi box S -en is van.

Most, hogy nyomogattam kicsit megint úgy látom, hogy újraindítás után is aktív marad. Viszont, ha áramtalanítás után / újraindítás után még éppen nem indult el, de már próbál hozzá kapcsolódni, akkor lehet azalatt az időszak alatt előjön a popup. De ha már fut, akkor nem.

Az applet tv-ről egyébként én is jókat hallottam. A honey pot meg épp addig lesz jó, amíg épp arra próbál előbb kapcsolódni és csak utána a boxra, de a sorrendre szerintem nincsen garancia.
Köztes szinten meg ott van még a fire tv 4k stick, csak kerülőúton lehet itthon beszerezni és nem google rendszerű, hanem amazon. A népszerűbb streaming tszolgáltatások támogatottak és kodi azon is megy, hbo go for androidtv is megy rajta, csak kézzel kell telepíteni. Wifis + infrás a távja :D Az infra a rá kötött megjelenítőt tudhatja vezérelni, de hangerőt is csak a megjelenítőn tud állítani, magán nem.