( locsemege | 2021. 08. 07., szo – 21:20 )

Nem így van. Rögtön itt vagyok én nem kormánytagként, s majd én eldöntöm, hogy azok a beszólások, amelyek szerinted csupán a kormányt gyalázzák, engem is sértenek-e vagy sem. Szerintem ehhez nem veszem igénybe a segítségedet. Egyébként a populizmussal mi is a bajod? A populáris az népszerű. Meglátásom szerint a populizmus önmagában nem rossz, hiszen a mindenkori kormány célja épp az kell legyen, hogy a lehető legtöbb ember éljen a lehető legboldogabban, nem pedig az, hogy kevesen jól, sokan pedig rosszul. Az előbbihez népszerű, populáris intézkedések vezetnek.

Azért hozza haza az ostobát nagy csinnadratta közepette, mert ez is tetszik a szövegeiket kajálóknak.

Tehát hagyta volna ott a magyar külügy a hülye szurkolót, csak nehogy a populizmus árnyéka vetődjön a kormányra. Rohadjon meg német honban a hülyéje, a lényeg, hogy az ellenzék ettől is jobban érezze magát.

Úgy teszel, mintha

Említettem már, hogy nem csak listás, hanem egyéni képviselőkre történő szavazás is van a választásokon? Továbbá fentebb mondtam, hogy nem a Fidesz és az Ellenzék kétpártrendszer van.

az emberek négyévente elzavarhatják az "annyira ellenséget"

Nem látod túl negatívan a világot? Nem elzavarni kell valakit, hanem bizalmat szavazni azoknak, akikről vélelmezzük, hogy az értékrendükhöz közelálló kormányzást fognak megvalósítani.