( trey | 2021. 08. 06., p – 10:37 )

Nem értem miért fura neked, hogy gyermek- és gyermekvédelem témában normális családmodell példával élek. :D Azért megegyezhetünk abban, hogy gyerekek jelenleg természetes módon férfi-nő kapcsolatból jönnek létre.

:D

hanem arra, hogy bármilyen viszonylatban megváltozhat az állam preferenciája 20 év mulva, és nem csak sarkalatos kérdésekben, amire ma bónusz jár 20 év múlva malus járhat, és viszont, csak most már a pontozáshoz az adatokat új eszközökkel is be lehet gyűjteni olcsón, és azok az adatok amik ma megvannak, valószínűleg meglesznek 20 és 40 év múlva is, amikor más szemmel fogják nézni ugyanazokat az adatokat, ahogy ma is más szemmel olvassuk a kommunista vagy a Horthy rendszerbeli titkosszolgálati jelentéseket.

Igen. Itt egy kicsit elszaladt nálad a konteo, éreztem én. A buzi téma pont úgy jön ide, hogy most gyerekpornó az üldözött, de vannak olyan országok, ahol a fasszal kardozásért akasztás jár jelenleg is. Mit nem értesz? Azt látom, hogy hoztam egy valós példát, de betriggerelődött nálad az automatikus liberális védelmi mechanizmus a hatására.