( end | 2021. 08. 03., k – 16:21 )

Ha már valószínűsítünk, - amire ugye a zsidó sem ad, - induljunk ki a pozitív megítélés lehetőségéből. - A pénz az Isten, ezt rengeteg amerikai filmből köszönt vissza. Bill az alapítványi pénzek bevonzására minden nagypénzűvel igyekezett jó kapcsolatokat ápolni. (Ez logikus kiindulási alap!) A céljai érdekében mindent mosollyal kellett fogadnia. Gondolom abból, - ahogyan az életútját ismerjük, - nem voltak ferde hajlamai. De aki megdobta őt 10-100 millióval korán sem biztos. Persze nem mindegyik, de lehettek közöttük "Great Gatsby"-k, akik a pénzükért "jóságosan" belevitték egy két dologba. Talán igyekezett volna kikerülni, de a szeme előtt lebegő alapítványi pénz miatt, soha nem mondhatott nemet. (Ezekben a körökben meg egymást jó eséllyel fürdetik meg, minél humánabb célokkal érkezik valaki, annál inkább élvezettel szeretnék látni a "vergődését". Hogy az ilyenkor szokásos "adóforintos játszmák" ne kerüljenek napfényre, az ilyen "kérők" közül feltételezem, mindenki "zsarolhat-tintában" van fürdetve. (Azok a pénzek ritkán generálnak szenteket, viszont felerősítik az emberi gyarlóságokat.)

Ne felejtsük el, - ha hinni lehetett az utolsó időszakaik nyilatkozatainak, - Chris Cornell és Chester Bennington is fürdőszobaajtón való, felelőtlen lógásukig, a felső köröket érintő nagy "pedo"-leleplezésre készült. - Nem biztos, hogy Bill is a pénzek érdekében, nem tenyerelt bele alaposan hasonló információkba. És most a vírus-helyzet kapcsán előálló terhelő szituációkról ne is beszéljünk. Szerintem Ő már a "túl sokat tudók" közé tartozik.

Természetesen Melinda nem tapsolhatott mindehhez. Az asszonyok nem annyira "cél szentesít" elven gondolkodnak. De az is lehet, Bill most már életének hátralévő részében kerülgetheti a "falból kinyúló" kezeket. - (Helyébe, ha egyedül vagyok, a fürdőszobaajtókat messzire kerülném. :) Szerencsére már megélt, mindent amit megélhetett. A feleségét pedig csak így tudja megvédeni. - Nem is biztos, hogy valóban volt hivatali szex az aszisztensével.)

Na, ehhez a "fantihoz" mit szóltok?