( carlcolt | 2021. 08. 03., k – 11:37 )

Azert USA-ban ennek mas a kulturaja. Ilyen kreten torvenyek vannak, minthogy pl. 18 a beleegyezesi korhatar California allamban (meg nehany masik kevesbe jelentosben).

Itthon aki 13 eves lanyt kur az gusztustalan pedofil szar. Akkor is, ha bulin jon szoba. Mert a 14 mar legalis lenne. Megis ferde szemmel neznel egy huszonevesre is akkor is, ha 14 eves csajjal toltene az ejszakat.

Odakint buliban ketten elkezdenek beszelni arrol, hogy "az a csaj megvolt, de csak 17 szoval ne mondd el senkinek", es a masiknak is van egy sztorija az amolyan "kapudrog". Par ev alatt el lehet jutni lepcsozetes bizalomepitessel a "pedofil halozat"-rol tudasig, mert "kiprobaltak a 16 eveset", aztan a 15 eveset, megismertek masokat, akik ilyenekkel elveztek az eletet, stb. Aztan egyszercsak nem csak tudnak rola, aktiv resztvevoi is pedofil halozatoknak az illetok. Kezd ugy tunni, hogy az USA gazdag elitjenek kinosan nagy resze.

Ahogy heroinozni se ugy kezd el az ember, hogy vesz heroint, hanem elotte kiprobal mas, szinten illegalis dolgokat. Ez persze nem a THC hibaja, ha a koffein lenne betiltva, akkor a kave lenne a kapudrog.

Ezen elmeletet igazolja a szervezett bunozes megerosodese a szesztilalom alatt. Azt szinten azota se heverte ki teljesen USA. Meg az is, hogy vegul csendben Sean Parker is "felfele bukott".

Mas a kultura ott, ahol arra kiabalnak, hogy pedofil, aki 13 evest vagy fiatalabbat kurt, es mas a kultura ott, ahol a 17 evest kurora is ezt kialtjak.

Elkepzelheto, hogy az USA elitjenek nagy resze nem jutna el a magyar kulturaban a kislanyokig, de ott eljutott.

Ha a torveny tagadja a valosagot (jelen esetben a biologiat), annak mindig rossz vege van.