( kicca | 2021. 08. 02., h – 14:02 )

Szerkesztve: 2021. 08. 02., h – 14:03

Merkelnek eddig is csak a szaja jart az elfogadasrol. Mert ezt szeretne sajat nepe fele eroltetni szerintem. II. VH utan ezt illik kommunikalnia sajnos.

De kozben az (idosebb korosztaly) nemet tarsadalom talan a legkirekesztobb a nemetul nem beszelo/gyengen beszelo emberekkel.

Magyarorszagon, ha egy kulfoldi tori a magyart, akkor mar ujjong az ember, hogy legalabb megprobalta, milyen aranyos stb. Meg segiteni is probalnak, ahogy csak lehet.

Ha Nemetorszagban alig beszel az ember nemetul, akkor meg a haziorvos is lepattintja, hogy huzzon faszba es nem csak lepattintja, hanem veszi a faradtsagot korbetelefonal adott korzetben, hogy ne is vegyek fel sehol az embert. Ha meg oreg regisztrator van szemelyes bejelentkezesnel, akkor probal szivatni, ahogy tud es nemetul kozben olt a haverjanak.

Lehet, hogy Orban es bandaja a buzik ellen uszitanak a valasztasok miatt, de kozben a magyar tarsadalom meg igy is elfogadobb, mint a nemet olyankor, mikor szamit.

Persze ez nem az egesz EU-ra igaz, csak a nemetekre. A legtobb EU tagallam elfogadobb mindenkivel szemben, mint a magyar. Csak igy fura, hogy Merkelnek legnagyobb a pofaja. Palfordulas meg max kommunikacioban van. Mert elfogadas sosem volt.