( bolond | 2021. 07. 30., p – 08:41 )

Ha jól látom, a képek többségén a pohárban van az ital, nem a "gazdámban". A kínált italt elfogadni és megízlel(ést imitál)ni egy gesztus (vö. protokoll), függetlenül attól, az ember megissza-e. Sajnos a kiváló "bizonyítékokból" (?) nem derül ki, megitta-e az összes italt, és mennyit előtte és utána, vagy mi történt.

Remélem, élvezted a képek kiválogatását. Az eredmény láttán arra következtetek, hogy valami ilyesmi történhetett: felnyitottad a palackot már úgyis ki volt bontva egy palack ital, úgyhogy legurítottál egy felest. Érezted magadban a tüzet, és az orbánozást kívánó sikamlós izgalmat. Magával ragadott a tűz és a vágyakozás, őrülten kívántad az aktust, ezért kibontottál egy Snickerst és feltoltad a seggedbe. Már megszoktad, hogy Orbán amikor kedve tartja faszra húz, ezért – az áldozatok tipikus viselkedését követve – a Snickerst párszor megforgattad mielőtt mélyebbre küldted volna. Lement még egy feles, és elkezdtél képeket válogatni. Na persze nem most vadásztad őket össze a netről, hanem folyamatosan gyűjtöd, kategóriákba rendezed őket, mint egy nyomorult megszállott. Most csak a gyűjteményből választottál ki hetet. Többet szerettél volna, de – a hátsóddal a széken fészkelődve – beleszédültél a képnézegetés–gyűlölködés ocsmány körforgásába, és olyan sokat ittál, hogy remegő kézzel nem voltál képes több linket beilleszteni. Közben a Snickers is elolvadt a felforrósodott hangulattól. Egy részét a képernyőn lévő Orbán képre kented, és könnyezve mormogtad: – A kurva anyádat! A kurva anyádat! A kurva anyádat!

Ha szeretnél még ilyet olvasni, kérlek, támogass a Patreonon. Sajnos a "gazdám" annyira skót, hogy egy fillért sem ad. Pedig megérdemelném, hiszen elolvastam a hozzászólásod. Szerintem minden olvasódnak fájdalomdíjat kellene kapnia.