( carlcolt | 2021. 07. 26., h – 16:51 )

A 90/10 inkabb az, ami fele tartunk. Meg nincs 90%-nyi fasz, de a return to office, end of home office el fogja hozni. Csak beszelgess 5-5 percet par emberrel, aki a lockdown alatt szerzett szobakutyat, es visitva jossz majd vissza a topikba, hogy igazam volt. A szar fel nem szedeseben nem bunos 90%, de mas faszsagaik boven vannak, ami szimplan kimeriti a "felelotlen haziallatvallalas" fogalmat.

Uj ertelmet nyer majd az a mondas, hogy "egyszer volt Budan kutyavasar": aztan vissza kellett menni az irodaba es ingyen lett a legtobb a menhelyen.

Az mar mindenesetre feltunt, hogy rengeteg kutyas pont annyira szarik mindenre, mint a csikket folyoba hajigalo dohanyosok. Egyre tobb helyre van hiaba szabaly, hogy oda nem lehet bevinni, mert hat olyan szivtelen, aki nem engedi be, vagy kidobatna azt a kis cukisagot. <--- leginkabb ez zavar.

Masik kedvencem a flatshare, amiben tilos volt a kutya. 5 szoba volt szobankent kiadva. 2 ugy tartott bent kutyat, hogy landlord elol bujtatva, es a hatsokertbe vittek ki, amit szerzodes szerint az a lakas nem is hasznalhatott volna: es onnan se voltak kepesek a kutyaszart felszedni.