( Raynes | 2021. 07. 23., p – 16:09 )

Egyetértek, ezt nem a usernek kéne tesztelni, max. a végén, mikor meg lehet venni a végleges verziót, akkor használni. De sokaknál a PC = computing = Windows, és egy új Windows főverzió történelmi pillanat, mivel sok évig jelen lesz, és akkora eseménynek tartják, hogy egész vallási fanatizmus alakul ki körülötte, tudni akarják milyen lesz, már idő előtt használni. Hiszen a legtöbb windowsos szoftver is fő verziót fog lépni, API-ok is léphetnek, ettől meg sok ember izgatott, hogy új korszak, meg bla-bla. Régebben ez még nagyobb esemény volt, bár a korai időkben meg nem adtak annyira közzé tesztverziókat, meg nem volt szokás kiadni, de pl. a PC eladásokat, upgrade-eket mindig is nagyon pörgette egy új Windows, már a megjelenés előtt magazinok tömkelege foglalkozott az újdonságokkal.

Régen se annyira érdekelt, de mióta rolling Linuxot használok, azóta meg nevetséges. Rollingon nincsenek ilyen baromságok, minden szoftverből és komponensből új verziók vannak, észrevétlenül újul meg a rendszer, csomagról csomagra, nincsen verziószámozása, nincsenek idióta kódnevek, kiadási partik, marketingpúder, mindenféle akciók meg Edition-ök belőle, nincs felhajtás, izgalom, az ember csak használja.

A Win11-es híreket is csak azért követem, mert ez a TPM 2.0, meg min. 8. gen Core-i, és 2. gen Ryzen követelmények miatt megy a botrány, és olyan, mint a szappanopera, bekészíti az ember a popcornt, és élvezi a cirkuszt, hogy mit lép a MS, enyhíteni fog-e rajta, tömegek mit lépnek rá, stb..