( Pixel5 | 2021. 07. 23., p – 07:25 )

Való igaz, bf-ben a kutya nem írt még szövegszerkesztőt, adatbázis kezelőt, vagy gépjármű nyilvántartó szoftvert és elég jó esély van rá, hogy nem is fog. Azonban, hogy a napi szintű használat érzetét sugalmaztam, azt azért tettem, hogy a dolognak némi súlya legyen.  Hogy ténylegesen megpróbáljon beleérzeni a válaszadó a szituációba és ezzel az érzettel töltekezve döntsön.

A célom az, hogy olyan embereknek kedvezzek a bf kibővítésével, akik, bár szeretnének, de nem konyítanak sem a programfejlesztéshez, sem a hardverhez. A bf-et viszont megismerték, használják, azaz használnák is, csak az a gondjuk vele, aminek a posztban hangot is adtam, hogy világos,  érthető ugyan, de a produktív munka vele, az roppant körülményes. 

Ezért csinálom a bővítést, de, mivel magam, egyedül, nem látom be, hogy mi lenne a jobb, a praktikusabb út, ezért bátorkodtalak megkérdezni benneteket, mert több  ember véleménye, tapasztalata, sejtése valószinűleg közelebb áll a valósághoz, mint az én egy szál véleményem.

Azokat, akiknek szánom, nem akarom megkérdezni, mert nekik tapasztalt híján nincs meg az a képességük, hogy érdemi döntést hozzanak egy ilyen ügyben. 

Hát, ez lenne a project célja.

A válaszodat köszönöm.