( jenkara | 2021. 07. 20., k – 21:47 )

Kihaloban levo local herokent kezdem megszokni, hogy a gondolkodasom es az ertekrendem lenyegesen elter a nagyhangu es latvanyos embertarsaimetol. Kaptam egy macbookot, mert a fonoknek is az van. De egyszeruen nem biiirom megszokni! Szamomra egy GameBoy. Latom a rendszer ertekeit, de mint az adatait es a szemelyiseget paranoid modon orzo emberi egyed, a kenyelmi szolgaltatasokbol vajmi keveset "elvezek". Raadasul mindig ugy erzem a rendszert hasznalva, alig varjak a tuloldalon, hogy valamit megkivanjak, es vegre fizessek mar erte!! Biztos az en hibam, es majd dolgozok rajta... :-)

Bevallom, nem kicsit tartok tole, hogy elindul a macik begyuruzese! Ketsegeim vannak, hogyan fogom tudni megovni a cegem adatait. Peldaul ne vigye magaval egy megbantott, volt alkalmazott a hozzaferhetetlenne tett gepen, vagy mondjuk egy veletlen delete....

Win es linux kornyezetekben vannak megoldasaim, de egyertelmu, hogy nagyon keves ismeretem van Mac teren (ezert is vannak a felelmeim)! Tudom, tanulni kell!

Koszonom a valaszod! :-)