( Csab | 2021. 07. 04., v – 11:28 )

Igen, a rendelkezésre álló adatok alapján visszautasítom az oltást. Ezt kellene tudnia minden értelmes embernek elfogadnia.

 

Elmondom, hogy az állam mit művel a kötelező oltásoknál. Az állam utál felelősséget vállalni, komplett orvosi testület azon vitatkozik, hogy melyiket adják be, végül egyet választanak, amelyiknek a legjobbak az adatai, legkisebb a kockázata és mindenki azt kapja. Bemész a kötelező oltásért, a gyermekorvos meg beadja. Ennyi. Nincs választás, az állam mondja meg, hogy melyiket kapod, az államé a teljes felelősség az oltás miatt.

 

Sokan pedzegetik a kötelező COVID oltást, de az állam ezt nem fogja megtenni. Hülye lesz elégtelen adatok mellett felelősséget vállalni. Jelenleg a 12 évesek oltásáért a szülő felel, ha balul sül el, a gyermek a szülőtől a vagyonát is kiperelheti később, hogy a szülő aláírta és emiatt egészségi károsodást szenvedett. Az államnak nincs felelőssége a történetben.

 

Ezt kell megértened, hogy az állam nem vállal felelősséget, a gyártó nem vállal felelősséget és én sem vállalom a felelősséget, ezért nem adatom be magamnak. Egyszerű és logikus, nem?