( Csab | 2021. 07. 03., szo – 11:59 )

Hogyne vállaltuk volna a felelősséget. Folyamatosan ment a zsarolás, a kirekesztés, az uszítás ellenünk, a megbélyegzés,...

Teljesen tisztában voltunk azzal, hogy a covidfasizmus mire képes, hogy a rettegők ha tehetnék a rendőrséget is ránk küldenék, hogy erőszakkal beoltsanak.

Bátran nemet mondtunk a hülyeségre.

 

Sajnálom, nem tudjuk a sok paranoiást megmenteni. Nektek nem magas átoltottságra van szükségetek, hanem pszichiátriára. Le kell ülni veletek, átbeszélni, hogy bizony elmehettek moziba, ki is mehettek a szabadba, nem haltok meg ha nincs rajtatok a maszk, a boltban vásárolni is lehet, létezik uszoda, fodrász,...

 

A strandra a kötelező védettségi igazolványt is ezért törölték el. Az oltottak nem mentek, mert féltek, az oltatlanokat meg kizárták. Maradj otthon, rettegj, zabáljad a chipset, szedjél fel +10 kilót, erőszakkal vedd el az oltatlanok jogait, sőt, ha lehet lakatlan szigetre száműzd el mindet, nehogy elkapd a halálos járványt és meghalj te is. Beteges, szerintem nektek kell a kezelés.

Két hullámot végigéltem úgy, hogy MÁV + BKV + Keleti-pályaudvar, eközben megdöbbenve hallom, hogy egyesek 1.5 évet otthon töltöttek és nem mentek ki a lakásból. Nagyon jó, hogy kaptatok oltást, mert legalább kijöttök a 4 fal közül és megszűnik a további szellemi leépülésetek.

 

UI: az én adómból lehet gyógykezelni a 4 fal közé rekedt pánikbetegeket. Mindnyájunknak jobb lesz tőle.