( RaptoR | 2021. 06. 30., sze – 12:14 )

Itt nem volt mit félreérteni. Ez egyértelmű volt.

A bekezdésben a végtelenre nyúló szálakról volt szó illetve arról, hogy te ezeket szakmai topikokban generálod, nem a politikai flame topikokban, ahol sokkal könnyebb. De amit félre lehet érteni, azt félreérted.

 

És természetesen én kezdek el sértegetni, minden egyes alkalommal, ugye?

Ha pontosak akarunk lenni, akkor itt most te kezdted azzal, hogy egy fizika PhD nem elég ahhoz, hogy Csab által gyártott ábrákról megmondjam, hogy olyat akar velük megmagyarázni, amit nem lehet. Ehhez nem kell orvosi végzettség, csak egy kis valszám ismeret. Szóval légy őszinte egy pillanatra: csak nem direkt kötözködni akartál velem? :)

 

az azt igazolja, hogy én elhíresültem arról, hogy én vagyok az, aki mindenkit sérteget?

Nem, és ismét emlékeztetlek, hogy a végtelenbe nyúló szálakról volt szó (aminek a vége opcionálisan átmegy személyeskedésbe, de nem ez a lényeg). De valahogy beakadt nálad az, hogy bárki azzal gyanúsítana, hogy _mindig_ te kezded a sértegetést. Pont ellenkezőleg! Ha tényleg ezt csinálnád, azaz szakmai diszkusszió nélkül mindenkibe belekötnél, az rohadtul unalmas lenne, mert ilyenből van tucatnyi, fel se tűnne, hogy van még egy ilyen. A különlegességed abban rejlik, hogy _szakmai_ diszkussziókat viszed feltűnően gyakran a végtelenbe. Mint korábban írtam: a két Rust topik 500 hozzászólásából ~200 származott tőled. Ez igen figyelemreméltó teljesítmény, és látod nem is lett figyelmen kívül hagyva.

Azt hiszed, hogy a NagyZ-s idézeted téged igazol, de nem, épp ellenkezőleg. Nem, ő sem néz egyáltalán "szakmailag hülyének", ezt külön ki is emeli. Amit mond azt pont az, hogy zseniális vagy a végtelen szálak generálásában. Ezt próbálom már mióta magyarázni: "Az eddigi tapasztalatok alapján, amit veled 2-3 hozzászólás-válasz ciklusban nem lehet megtárgyalni, azt többen sem lehet." Ez a szál, nem ezt igazolja? Csab-bal sikerült ez alatt megbeszélni a vita tárgyát. A Rust topikok egyetlen szál kivételével nem ezt igazolják? A főtroll is pont ezt próbálta elmagyarázni neked, de ott ugyanúgy azt hitted, hogy szakmailag próbál hozzá nem értőnek beállítani, pedig nem erről volt szó egy pillanatig sem.

 

Parancsolj: #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8

Megmutatnád légy szíves, hogy melyikből származik a "90% tünetmentes" számod? Legfrissebb CDC adatok: 114.6 millió összesen, amiből 97.1 millió tünetes. A halálozási rátád se egyezik ezekkel. Meg azokban az országokban lenne csak érdemes összehasonlítani a kettőt, ahol covid idején se volt semmilyen lezárás.

 

Te most komolyan összemosod egy természetes folyamat (szülés) kockázatát egy mesterséges intrúzió (kísérleti oltás) kockázatával?

Miért ne lehetne a kettőt összehasonlítani? Kockázat-kockázat, mindegy hogy természetes vagy mesterséges eredetű, az a lényeg, hogy jelen van-e vagy nincs. Tök mindegy, hogy egy mesterséges, visszahulló műhold, vagy egy természetes meteorit üt agyon, mindkettőnek van valami valószínűsége, amit össze lehet hasonlítani.

 

Ezt reprezentatív mintának, illetve hosszú távnak még eufemisztikusan sem lehet hívni.

Mit értesz akkor reprezentatív mintának? Próbálták tesztelni minél több korcsoporton és etnikumon.

 

Neked pedig minden konteó, ami nem a mainstream.

Nem, akkor simán odaírnám, hogy konteó, oszt jónapot, senki se hinne nekem, mert nem támasztottam alá a mondanivalómat. Én utána olvasok neki és megmondom konkrétan, hogy miért konteó/félrevezetés/hazugság. Ezt csináltam a választási-csalásos Benford-törvényes konteónál is, illetve a fentebb említett "előbb volt oltás, mint vírus" félrevezető cikknél is. Ez a legutóbbi a kedvencem, annyira gyönyörűen van megszerkesztve a cikk. Minden szava igaz, csak épp másik vírusról volt szó a hivatkozott kiszivárogtatott dokumentumokban, amikre az egész leleplezés épült. :) Néha meg kell hajolni az átveréses cikkek írói előtt, hogy milyen remek munkát is végeznek.