( hajbazer | 2021. 06. 27., v – 23:26 )

A kérdésre, ha válaszolnál: ha lenne két ásód, az egyik életlenebb, mint a másik, ezért azzal fele annyi négyzetmétert tudsz felásni egy óra alatt, akkor melyiket használnád?

https://a.te.ervelesi.hibad.hu/allito-kerdes

Van egy ásó, ami 20 év múlva is ugyanolyan életlen lesz, mint most (Jávád). Meg van egy másik, ami most éles, de 20 év múlva sokkal életelenebb lesz, mint az egyik (Kotlin). Én azt választom, amivel 20 év alatt változatlan minőségben tudom felásni a kertet, akkor is, ha ez pillanatnyilag (értsd: rövidtávon) nem a legjobb™, legtrendibb™, leghatékonyabb™. Végső soron pedig több kertet tudok vele felásni összesen 20 év alatt, mintha kényelmes rövidtávú célokat hajhászó, mindent azonnal akaró óriáscsecsemő babzsákkertfelásóként viselkedtem volna. Fura, hogy nem érted, hiszen te is leírtad. [1] De akkor beidézem, mert a személyem ócsárlása olyan e-orgazmusokat okoz nálad, hogy hajlamos vagy elfelejteni.

amikor a Kotlin backend legacy kód lesz, megöregszik és óvodából iskolába megy, elmegy mindenki a cégtől, aki valaha azon dolgozott, akkor azért lesznek szerintem vérhugyozások ebből bőven néhány év múlva