( Dolphy | 2021. 06. 26., szo – 12:39 )

Szóval emiatt egy darab negatív PCR teszt még azt sem jelenti, hogy az illető nem fertőz, de azt pláne nem, hogy nincs benne a fertőzés.

Ezt is Telexen olvastad?

Magyarul még a tünetmentes fázisban is elég fertőző tud lenni ez a szar ahhoz, hogy terjedjen.

Bullshit, oltaspropaganda. Ezt irtam feljebb, hogy en ezt nem hiszem el es az eltelt cirka 1.5 ev alatt nem is latom igazoltnak. Lofasz mennyisegu embert fertozott meg mindig, pedig eltelt 2 ev es van 8 fele hudefertozo varians.

a) ~30 körüli kolléga és felesége is elkapta, egy kb. falu méretű helyen, miközben kb. senkivel nem haverkodtak, és nem is jártak sehova - viszont a két gyerek járt oviba. Nekik jobb ötletük nem volt, minthogy valamelyik ovis gyerek hozta haza.

Hagy talaljam ki: elmentek PCR tesztet csinaltatni es pozitiv lett mikozben egyikunk sem jelentkezett semmilyen tunet es meg csak korhazba sem kerultek. De durva ez a virus!

b) ... csak lázas volt... a másik kettő rendes tüneteket...

Komolyan? Tusszentett is? Fajt a torka?

Hát de na. Ha csak itt hallasz sokról (akik közül nyilván nem ismersz senkit, de még közös ismerős sincs velük), máshol meg kb. semmiről, az mindenképpen fel kéne hozza azt a kérdést, hogy ez hogy lehetséges.

Igy van, fel is hozza azt a kerdest, hogy a mainstream mediaban miert nem hallunk sosem ezekrol a dolgokrol? Miert csak a panikkeltes megy ejjel-nappal es a veszely indokolatlan felnagyitasa? Vagy amikor vegre irnak rola 2 sort akkor miert bagatelizalva, hulyenek nezve, virustagadozva, konteozva? Nem tul regi pelda: ezt a virust laborban allitottak elo.

Mert ha ez valóban ennyire gyakori, akkor kéne legyen a hozzád kevés hopnyi távolságra levők között is ilyen, és el kéne jusson az infó az ismerősök láncolatán is.

Tenyleg? Akkor pl Covidos ismerosomnek is kene lennie minimum egynek, komoly tunetekkel, lelegeztetovel, delta plusz plusz plusz varianssal. De nincs. :(