( Csab | 2021. 06. 24., cs – 10:09 )

> hanem az őszinte kommunikáció hiányában

 

Hát ebben sajnos egyet kell érteni. Az adatelemzések során most jutottam el odáig, hogy az oltásoknak nincs kimutatható hatása a KSH halálozási adatokon.

Eddig bemondásra kellett elhinni Cecíliának, hogy minden vakcina biztonságos.

 

Tudod, ha lenne követési rendszer, ahol az ember látná, hogy ennyit oltottunk be, ennyi halt meg 2 hónapon belül, ennyi mellékhatás, lehet, hogy már rég beoltattam volna magam kínaival.

 

Kezdetben ugye kényelmetlen, mert a polgárok kérdezősködnek és néha fel kell függeszteni az oltási programot, ha valami megmagyarázhatatlan történik. De ugye 5 millió fölött a maradék 3 milliónál már elég lenne megmutatni az adatokat, hogy nézd meg magad. Norvégiában 1 millióból 7 vérrögképződést felismertek, itthon csak az tűnne fel, ha minden századik meghalna.

Őrült káosz van, Cecília sem tudja, hogy mi történik az egészségügyben. A KSH adatok szerint az első hullám nagyobb volt, korábban kezdődött és több halálos áldozatot követelt, mint a második.

Ha duplaannyi lélegeztető gépet rendelnek, mint amennyi kell, az számítási hiba. Cecília 17000 lélegeztetőgépe nagyságrendi tévedés, szerintem ennyi már elég lenne ahhoz, hogy repüljön. Fogalmuk sincs, hogy mi történik az országban.