( Dolphy | 2021. 06. 23., sze – 17:24 )

Abban remelem nincs vita, hogy a gazdasag se nem maradt termelokepes, se nem sikerult megmenteni, mas szoval a jarvanykezelesunk ezen a fronton totalis kudarc. Cserebe viszont az embereknek kurvara meg kellett valtoztatnia az eletet, sokan ebbe szepen tonkre is mentek, tovabba a korhazak is ki voltak tomve Covidosokkal, akik kozul napi 300 ment is a hullahazba honapokon keresztul.

Nyugodtan meg lehetett volna probalni a Mindenkitmegmento Atyauristen eljatszasa helyett mondjuk teszem azt telibeszarni az egesz kovidosdit es akkor legalabb a gazdasag megmentese pipa lett volna. Tekintve, hogy lakossagaranyos elhalalozasban listavezetok vagyunk, nehezen hiszem, hogy a Covidban lett volna annyi, hogy lezarasok nelkul ennel lenyegesen nagyobb karokat okozzon.

Ezen kivul erdemes egy kicsit szetnezni a nagyvilagban, hogy mely orszagokban lattak meg indokoltnak egy diszkriminacios kartya bevezeteset a mienknek kisebb atoltottsag mellett. Milyen korlatozasok vannak jelenleg ervenyben mondjuk Svedorszagban, Daniaban, Svajcban esetleg Texasban es Floridaban? Hogyan alakult ezeken a helyeken a 3. hullam es milyen allapotban van a gazdasaguk?

En szemely szerint azt latom, hogy itt a drakoi szigor ellenere is egy rakas szar tetejen ulunk befogott orral es kurva buszkek vagyunk magunkra. A szar kozepen, bar nem latszik, de 2 idozitett bomba is ketyeg, az egyikre az van irva, hogy 4. hullam, a masikra pedig az, hogy Polgarhaboru ha tovabb feszitjuk az ellentet oltottak es nem oltottak kozott.