( Tassadar | 2021. 06. 23., sze – 15:31 )

"A Sinopharm éppen az old style módja (elölet teljes vírus) miatt ad szélesebb körű védettséget, a modern fejlesztések pedig éppen az ellenkezője"

Értem, hogy védeni kell, hogy phase III vizsgálat publikálása előtt a Külügyminiszter egyszemélyben döntött a bevezetésről, valamint gyártani fogjuk Magyarországon is - aminek az égvilágon semmi értelme, hiszen a felfutó termelés mellett bőven képes Európa ennél modernebb vakcinával is ellátni a kontinens, de..

.. nincs igazolva, hogy a gyakorlatban valóban szélesebbkorű védelmet nyújtana, a technológiában fakadóan pedig nagyobb arányban fordul elő alacsonyabb immunválasz, mint az mRNS vakcinák esetén.

A várakozáson kivül nincs jelenleg hatékony eszköz az immunitás tömeges mérésére, ami rendelkezésre áll, azok alapján a Sinpharm lényegesen gyengébben teljesitő vakcina, különösen az idősek körében, akik tömegesen kapták és akikkel nem végeztek klinikai vizsgálatot a gyártói oldalon sem...

mRNS-sel szemben a Sinopharm aluldokumentált, korszerűtlen, drágán előállítható vakcina, amit attól a diktatúrától vásárolunk, aminek jelentős szerepe volt a koronavirus járvány eszkalációjában.