( ricsip | 2021. 06. 18., p – 11:10 )

Akkor becsüld meg, mert ahány külföldi multi magyar lerakatáról belsős infó van, mind az van amit fentebb többen is írnak.

Felvesznek top-top-top techikai(nak beállított!) beosztásba, azaz NEM menedzsernek. Valóságban meg szakma jó ha 5% v. max 10%-a lesz a munkaidődnek. Maradék 90% az arra megy el, h. adminisztrálod 4-5 különböző webes szarba, rosszabb esetben 4-5 ekszelbe h. micsináltál ma. Majd ugyanezt az 5-6 felettesednek szóban is reportálod (szigorúan külön-külön) h. miért nem haladtál ma se semmire a tényleges munkáddal mert a nekik reportálással baszod el az idődet.  Utana meg az üfféllel mítingben is ugyanezt előadni 10-20 emberrel közösen.

Rosszabb esetben meg a még feljebb levő fontoskodó, anyaországban ülő középvezetők (=kiskirályok) faszságait is kell hetente 2x1 órában hallgatnia mindenkinek aki alá tartozik. De közben meg javítsál a munkád hatékonyságán, mert az idő az pénz, és a megspórolt idő az kőccségmegtakarítás a cégnek! Ezt kell hetente 2x1 órában 100 embernek hallgatnia.