( yoursoft | 2021. 06. 14., h – 08:53 )

Ez kizárólag magánvéleményem. Mindenki olvasson utána a dolgoknak és az alapján rakja össze magában a képet. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy az immunrendszerére bízza a dolgokat, vagy inkább oltatja magát és a gyerekét.

Magam részéről a hozzászólásokat befejeztem. Ha valaki megkeres magánban, akkor szívesen elbeszélgetek Vele. Konstruktív vitára is hajlandó vagyok. Ahol fel lehet hozni forrásokat mindkét oldalon. Sajnos a médiában nem ezt látom. Vannak hírek, amiket beidéztem és azok alapján el lehet gondolkodni sok dolgon, majd tovább kutatni. Az ellenvéleményeket elhallgatják, akármilyen eddig nagyhírű tudós áll át az kétség-oldalra.

Nekem is kétségeim vannak jelenleg és ezek egy részét tártam elétek is. Hátha normális keretek között tudunk róla beszélni. De már az a gyanúm, hogy lehet így is túl sokat írtam, ami szembe megy a hivatalos vonallal. Egy nyilvános fórumon ez nem tudom milyen következményeket vonna maga után, ha konstruktív vitát folytatnánk. Pedig nagyon hiányzik egy ilyen vita, hogy én is tisztázni tudjam magamban az egyes kérdéseimet.