( hajbazer | 2021. 06. 13., v – 10:00 )

Van, amelyik ennél is kevesebbet fogyaszt, például a Note 2 telefonom egy töltéssel airplane módban 23 napig működött.

Igen, ismerem a sztorit. Úton-útfélen szoktál vele dicsekedni. Más kérdés, hogy semmi értelme nem volt airplane módban használni azonkívül, hogy néha kivetted airplane módból. Amit egy ki-be kapcsolás is megoldott volna.

hanem vagy azért hagyja airplane módban, mert nem akar a ki-be kapcsolással törődni

Tehát mindent azonnal akar, tehát menedzsermódban él.

és ébresztőt viszont használ

Tehát százezreket költött egy olyan újrafeltalált kerékre, ami képtelen magát időzítve bekapcsolni, mivel annyira 0-24 csüngésre-lógásra tervezték. A szakma szégyene, hogy léteznek ilyen okostelefonok.

Te vélhetően annyira el vagy szigetelve a magányodba, hogy olyan alapvető dolgokkal nem foglalkozol, ami másoknak az életük természetes része.

Aha tehát ha valaki mindent a maga idejében szeret intézni, az már elszigetelt™. Csodálkozom, hogy a többi marketingkiközösítést nem dobtad be. Nekem is az életem természetes része, hogy beszélek másokkal. Ezt viszont nappal teszem meg, amikor ébren vagyok.

Ja, volt vezetékes telefonod? Kihúztad minden este és reggel visszadugtad? Vagy "egészségtelen always-online menedzsermódban élted az életed"?

Tudod, a jobb típusoknál ki lehet kapcsolni a csengőt és volt üzenetrögzítő. Ugyanez történik a mobiltelefonon is. Aki hív, arról kapok SMS-t, mikor bekapcsolom a telefont és képzeld, annyira nem™ törődöm™ az™ emberekkel™, hogy saját költségen visszahívom őket.