( Hevi | 2021. 05. 30., v – 20:39 )

Mert valószinűleg így történt, tekintve hogy rabszolgák voltak akkor

Le vagy maradva. Már egy jó ideje nem a "rabszolga", hanem a "mester-ember" a hivatalos magyarázat. Látod, ilyen gyorsan tud változni a mainstream féle értelmezés, amihez te annyira nagyon ragaszkodsz.

földönkívüliek meg valószinűleg nem

Köszi, hogy azt írtad, hogy "valószínüleg nem", mert ez így egy helyes megfogalmazás. Nincs közvetlen bizonyítékunk arra, hogy földönkívüliek léteznek, de nem is lehet elvetni a létezésüket.

...pont ahogy a húsvét-szigeteki szobrokról is csak pár éve derült ki, hogy hogy szállították őket...

Mi a legfrissebb teória manapság? Olyan gyorsan változnak a mainstream féle magyarázatok, nehéz velük lépést tartani.

...de azt előtte is lehetett tudni, hogy emberek voltak szerszámokkal meg a kezeikkel, nem földönkívüliek

Ugyan én sose mondtam, hogy a piramisokat, vagy bármelyik megalitikus építményt idegenek építettek (sokkal érdekesebb és logikusabb egy régi, a kő és bronzkori egyiptomiaknál fejlettebb, elveszett civilizációt sejteni a háttérben), de azért érdekelne, hogy ugyan azt már (megint) megfejtettük, hogy a moai hogyan volt szállítva (ami közül a legnagyobb 86 tonnás), de szerinted a

hogyan (akarták)?

Nem a mainstreamet védem, hanem a józan észt, amely előbb-utóbb mindig győz, csak néha sokáig tart...

Egyelőre csak tagadsz, de azt folyamatosan.

Te vagy az aki itt játsza a szkeptikust, de mikor a CIA kidob egy pixeles videót, arról csont nélkül elhiszed, hogy minden tekintetben valódi.

Látod, ezért nem lehet veled értelmesen beszélni, mert ilyeneket ferdítesz, holott pár kommenttel fentebb írtam le pár elméletet, hogy mi lehet a háttérben. Hogy most direkt ferdítesz, vagy csak nem tudod a topicot egyben értelmezni, az még kérdéses.

De nagyon megnehezíti a kommunikációt, hogy állandóan ismételgetnem kell magam.