( Hevi | 2021. 05. 30., v – 20:14 )

Azok a korrelációk csak a fejedben léteznek

Hát, ha értelmesen cáfolnád, ahelyett, hogy csak annyit mondasz, hogy "nem tudjuk mi az, de amire te gondolsz, az biztosan nem", akkor talán komolyan is tudnálak venni :)

A valódi korreláció: minél jobban képesek vagyunk megfigyelni a környezetünket, annál kevesebb az ismeretlen repülő amiről kamerafelvételünk van, miközben ha tényleg idegenek röpködnek felettünk egyre többnek kellene lennie, 4k-ban meg minden.

Majdhogynem naponta vannak felvételek postolva a YouTube-ra. Az, hogy a 444, telex, meg egyéb mainstream "híroldalak" nem számolnak be - ezáltal te nem értesülsz róluk - az nem azt jelenti, hogy nincsenek.

Kellemes válogatást.

Olyanokat írsz, hogy a történelem tele van földönkívüliekről szóló hiradásokkal, és bedobsz egy ilyen tényt, mellé egy rajzot egy feket izével, aztán megsértődsz, ha beírom, hogy ez így faszság

Ha netántán érvelnél is, nem csak benyögnéd, hogy "nemtom miez , de csak faszság lehet", akkor az valószínűleg előrébb lendítené a társalgás menetét. Eddig nagyjából csak az "eszetlen tagadás" nevű, kevésbé meggyőző érvelési taktikával tudtál előhozakodni (kivétel az egyiptomi témák; ott sikerült értelmesen védened az álláspontod. Nem biztos, hogy igazad van, de legalább érveltél).

Ha olyat írsz, hogy "Ehhez nincs mit hozzáfűzni, a festmény magáért beszél." az nem gondolatksértlet, hanem egy elég konkrét tényállítás.

Légyszíves nézz rá újra ezekre a festményekre és mondd el, hogy téged mire emlékeztetnek. Mert engem eléggé a modern "repülő csészealj" ábrázolásokra. Márpedig ez a korreláció azért érdekes, mert te bevallottan nem tudod, hogy mit ábrázol, viszont, ha feltesszük, hogy a repülő csészealj, illetve egyéb, intelligens lények által irányított repülő járművek már a középkorban is ismertek voltak, akkor az azt jelenti, hogy az UFO észlelések nem modern, XIX., XX. századi kulturális találmányok, hanem egy évszázadokon, évezredeken át ismétlődő trend továbbélése.