( BehringerZoltan | 2021. 05. 21., p – 17:12 )

https://www.youtube.com/watch?v=KjB7h00WO4Q

Mint a főhős, Te is visszadobod a nemlétező labdát, hogy folytatódjon vele a mímelt játék. Esszenciális jelenet! Én, és megkockáztatom @gyuri23  sem dobnánk vissza, sőt nem is vagyunk hajlandóak úgy tenni, mintha egyáltalán létezne a játék. Minthogy nem hiszel benne, nem tudod elképzelni, hogy a játékon kívül v. helyett lehet bármi, ami nem-játék. Számodra a játék predestináció, eleve elrendelés, amit mint adottságot értelmezel, amihez részben alkalmazkodnod, és amit részben éltetned kell és -úgy tűnik- képtelen vagy vele szemben a kritikai szemléletre. 

Az elvi döntéseket nem jogászok hozzák. Az ő feladatuk alsóbbrendű, a szabályozás kialakítása az elvi döntésnek megfelelően, ill. nekik kell feloldani az esetlegesen felmerülő ellentmondásokat is.  Tehát érvénytelen az elvi szinten akadékoskodni a részletek miatt!

Történik-e tragédia?  Tulképp ez ellentmondásos:
Mondjuk h az un. kereskedelmi tv-k eltűnnek - hát az inkább kívánatos, mint tragikus. A profi sport sem olyan dolog, ami ne lenne terhelt annyi galádsággal, hogy ne érdemelné meg a tűzhalált!  De az igazi kérdés, hogy az egész rendszer (a játék)  ontológiai bukása mennyiben kívánatos és mennyiben lenne tragikus? Ez a nem létező teniszlabda visszadobásának a kérdése!