( _Franko_ | 2021. 05. 19., sze – 07:57 )

Szóval nem tudsz linket, ami részlegesen taglalja a fertőzések okát, nem néztél utána sem ennek, sem az általánosnak csak jár a szád. Megértettem, biztos is voltam benne.

Amit most linkeltél, az egy konkrét termelő konkrét termékeivel kapcsolatos 2014-es termékbiztonsági eljárás, mert nem tartotta be az élelmiszerkészítési biztonsági szabályokat. Mit szeretnél ezzel bizonyítani?

A másik linkeden 2017 és 2018 az első 31 hete volt és egy több éves medián érték, meglepő módon annyi esettel, amit én is említettem. A másik alapvető összefüggés, hogy nátrium-nitrát azért kerül bele az ételekbe, hogy különféle toxikus hatású baktériumok ne szaporodjanak el benne. Ezek közül bármelyiket vitatod?

Még mindig ez a téma, idézem szó szerint: "Volt és van is belőle bőven mérgezés. Mármint nem a pácsó miatt, hanem annak hiánya miatt..."