( dyra | 2021. 05. 14., p – 08:30 )

Ja ja, mi ez trollkodás? Kérlek szépen egy rahedli dolognak rohadtul nagy energiaigénye van és mégse zavar. Az igazság az, hogy beindult a lobbi a régi rendszer nyertesi szeretnének a "pénzeskondérok" körül maradni, hogy továbbra is a semmikért vegyenek le irgalmatlan hatalmas jutalékokat. Konkrétan munka nélkül él egy meglehetősen vastag réteg a többség pénzéből. Erre lesz majd tökéletes a cyrptovaluta.

Semmiféle kiugróan magas energiaigénye nincs. Egyszerűen a működésének az egyik feltételét kiragadjátok és mint a papagáj ismételgetitek.

A Tesla autógyárnak nincs energiaigénye? A Bankrendszernek nincs energiaigénye? Hova tovább a Kínából ideszállítmányozott ostoba kis apróságok tömkelegének nincs energiaigénye. Nem sorolom.

A büdös jegybankok működését nem is említve, amikor segarc politikusok úgy szórakoznak az emberek pénzével mintha az egy gyerekjáték lenne Pistike kezében a homokozóban.

Nekem fájt ez a tegnapi Elen Musk féle kirohanás de én nem befektetésnek használom hanem ahol lehet fizetek is vele.

ui: legjobban ettől fosnak, elvesztik a kontrollt a pénzügyi rendszer felett. Nem lehet majd "megszoritgatni", országokat térdre nyomni stb.. legalábbis a mostanáig "kiválóan" működő rendszerekkel. Politikai játszmára használni (kis hazánkban is volt rá példa, hogy a kormány és a jegybank mást akart. Ki szopott a végén? Ja igen főleg a devizahitelesek).

Igen ezeknek se volt energiaigénye. Áááá nevetséges az álláspontod.