( Hevi | 2021. 05. 10., h – 00:11 )

Ellenben csak a bizonyítékoknak hiszek. Itt olyan nincs. 

Ne is keresd, nem arra van ez a topic.

A videón nem tudjuk mi van, se te nem tudod, se én nem tudom.

Sőt, a felvételt készítő gép pilótája se tudja. Nahát!

A különbség az, hogy én nem találok ki sztorikat, a világképemhez igazítva, csak hogy legyen egy magyarázat rá. 

Neked nem muszáj.

Nem biztos, hogy képes vagy rá.

...the test of a first-rate intelligence is the ability to hold two opposed ideas in the mind at the same time, and still retain the ability to function.

F. Scott Fitzgerald

 

Egyébként az eddigi összes esetben, mikor kiderült, hogy mi van olyan videókon, ahol elsőre ezt nem lehetett látni és mindenféle hülye elméleteket gyártottak hozzá mindenféle emberek

Látom még mindig nem meg az összes körülmény fejben tartása és egyszerre kiértékelése. Hint: az eddigi összes esethez képest ezeket a videókat a Pentagon is eredetinek minősítette. Hogy mi van rajtuk, vagy mit tudnak róluk a hárombetűsök, azt talán majd június végén megtudjuk.

Däniken összes is, nem vagyok rá túl büszke

Szerintem nagyon érdekes a téma felvetése, és ugyan sok mindenben valószínüleg téved, de a teória alapjai elgondolkodtatóak.

És valamiért, mióta mindenki hord magánál egy jó minőségű fényképezőgépet, és nagyon jó minőségben tudna fotózni a telefonjával ufókat pixeles foshalmok helyett, valahogy nincsenek ilyen képek... 

Egyrészt vannak, csak azokat a "szkeptikusok" nyilván nem fogadják el, mert hát biztos hogy hamisítvány!!11!, ami mondjuk jogos is, mert a technológia és a CGI fejlődésével akár otthon is össze lehet nagyon meggyőző fake videókat. Szóval túl nagy a zaj ahhoz, hogy ki lehessen jelenteni, hogy biztos nincs köztük eredeti, viszont azok is a szőnyeg alá vannak söpörve a nyilvánvalóan fake bizonyítékokkal egyetemben, másrészt, szintén a videó alól egy idézet:

"I have spent years looking and never seen. Then I saw one. And I heard a great comment when I was a kid. "The only reason we don't see them more often is because we don't spend long enough looking up" so true."