( Pixel5 | 2021. 05. 09., v – 23:43 )

Kedves blézer, Önnek joga van tudni, hogy,

> engem halálosan nem érdekel, hogy milyen intenzíven szidja gyurcsányt, torgyánt, orbánt, petur bánt vagy a bánk bánt.
> az IMF az országok bankja, és a tag, valamint kvótabefizető állam bármikor kamatmentes hitelre kaphat az IMF-től kölcsönt a kvótája 300 %-át kitevő összegig. Ezen túl is az IMF a globális hitelpiac egyik legolcsóbbika, legalábbis a tagok számára. Magyarország is az IMF tagja. Éppen ezért.
> a "gaz, álságos" multik nélkül ma ez az ország egy romániára irigy nyomortanya lenne[maholnap így is az lesz], mert ide a multi hozott világszinvonalú logisztikát, vállalkozáskultúrát, pénzt, ellopható, és el is lopott know-how-t. Egyébként, ha ez nem tűnt volna fel, orbán elég aktívan szopogatja a multikat.
> a multi nem dolgoztat feketén, jól fizeti az alkalmazottait és meg is becsüli őket. Ellenben, a magyar vállalkozó ott lop ahol tud*, meglopja még a saját alkalmazottait is, feketén vagy szürkén foglalkoztat ha erre módja van, elvárná, hogy az alkalmazottak ingyen, vagz megalázóan kevés pénzért dolgozzanak neki és magasról sz@rik rájuk. *Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
 

"a migránsok betelepítése, a vonagló buzik, a feminácik és mindenféle arrogáns, hangos kisebbség szuperpozitív diszkriminálása a többséggel szemben rendszerét teremtették "

A migránsok betelepítése fidesz előjoggá és intenzív gyakorlattá az elmúlt 11 évben vált. Orbán bandája be is nyelt néhány száz milliárdot ebből a bizniszből, adómentesen.
A vonagló buzik is emberek. Mondom ezt 100 %-ban heteróként. Aki nem ember, csak egy magát embernek vélő parádés majom, az a senki, aki büntetne másokat olyasmiért, amiről azok nem tehetnek.
A többség egyébként mindenféle hangos és kevésbé hangos kisebbségből áll. Ugyanaz a jog illeti meg ezeket a kisebbségeket, mint a többséget. Ezek a kisebbségek egyébként nem a többséggel, hanem olyan, primitív majmokkal állnak szemben, akik eddig azt képzelték, hogy itéletnapig bánthatják, megfélemlíthetik, megbélyegezhetik, kiközösíthetik őket, büntetlenül. Ezek általában olyan senkik, akik csak attól érzik valakinek magukat, ha találnak másokat, akikbe ilyen-olyan indokkal belerúghatnak.

Vigyázzon, kedves blézer, mert talán az Ön közvetlen közelében is tartózkodik egy ilyen utolsó senki.