( hajbazer | 2021. 05. 09., v – 21:59 )

Tudod, Gyurcsány Ferenc, mint politikus (és a brancs, aminek tagjaként kiemelkedett a Wallis-profittengeréből) az életemre sajnos komoly befolyással volt 2002 és 2010 között. A befizetett adómat ellopták, vagy hagyta, hogy azt mások lopják el (multik külföldre lapátolják trükkök százaival vagy IMF-hitel törlesztőrészletként). Emellett, hogy ne ragozzam túl, Gyurcsány egy öntelt, antidemokratikus, hazug, simlis senkiházi. Ebből következően, de más okból is, számomra ő egy, a munkáját szörnyen rosszul végző, közönséges tolvaj.

Nem akarlak megsérteni, de szeretném, hogy értsd.

Értem. Semmivel nem ér többet a te Orbán-gyalázásod, mint az én véleményem az ellenzékről. Mondhatjuk úgy is, hogy pont ugyanannyi jogom van itt lenni és elmondani az ellenkező véleményem, mint neked és ezt te - még ha szóba sem kerülsz - köteles vagy tűrni, vagy ha nem tetszik, eltakarodni Londonba a többi, nyugatbuzi, megélhetési Orbángyűlölő közé, vagy csak szimplán nem látogatni a fórumot.

kuss, hogy én milyen véleménnyel vagyok orbánról

A kuss odáig terjed, ha én erőszakkal próbállak rávenni a véleményed megváltoztatására. Odáig nincs kuss, hogy elmondom, akár az ellenkezőjét annak, amit te gondolsz. Az ugyanúgy megillet, mint téged az Orbán-gyalázás joga és a beteges, mégis burkolt nosztalgiázásod olyan bukott politikai szárnyak iránt, akik a megszorítások, az IMF hitel, a nemzeti vagyon elherdálása, a stratégiai szektor külföldi kezekbe árusítása, a gázáremelés, a villanyáremelés, a monopolhelyzetben lévő szolgáltató multik piaci™ árai, a balliberális médiaterror, a konzervatív-keresztény beállítottságúak rasszistázása, a nemzeti öntudat megszégyenítése bűntudatkeltéssel, a bűnözők megélhetésiekként való mosdatása, a migránsok betelepítése, a vonagló buzik, a feminácik és mindenféle arrogáns, hangos kisebbség szuperpozitív diszkriminálása a többséggel szemben rendszerét teremtették és teremtenék meg.

Fegyőr pedig egy modern divatpojáca, akinek több keresnivalója lenne az Instagramon, vagy a Youtube-on influenszerként, mint a politikában. A politikáról és egy ország vezetéséről halvány momentumlila fingja nincs. Ez kiderült már a párt megalapításakor, a Partizán interjús felsülésében pedig be is bizonyosodott.