( Hevi | 2021. 05. 09., v – 17:44 )

hány olyan festményt linkeljek, amit nem létező dolog van?

Amennyit akarsz, ha közben mellé linkeled azt is, hogy a Pentagon elismerte az ábrázoltak létezését, illetve magas rangú katonai beosztottak hangoztatják, hogy márpedig a jelenség valós.

lásd a helikopteres hieroglifa, amiről szintén gyártódtak elméletek, aztán meg valaki utánanézett, hogy hogy jöhetett létre....

Itt van e. Mármint ugye arra gondolsz, hogy valakik kitaláltak valamit, amivel esetleg, talán magyarázni tudják, hogy miért is van 3 darab, modern közlekedési/hadászati eszközökhöz meglepően hasonló ábrázolás egy 3000+ éves egyiptomi feliraton. Mert oké, legyen csak a helikopter, egy darab ábrázolás, megtévesztő, véletlen. Kettő? Egy helikopter és egy tank? Hát biztos csak a szemünk csap be bennünket. De három?! Helikopter, tank, repülő? Nyilván lehet csak véletlen, de na... elég durva véletlennek kell lennie, ha ezeket így egymás mellé sodorta.

Ha valamit nem tudsz azonosítani, vagy nem érted, vagy nem tudod miért festették oda, az még nem jelent fölönkívülieket.

Teljes mértékben egyetértek.

Viszont te azzal kezdted, hogy valóban léteznek pixeles videók, amik nem bizonyítanak semmit. Persze, önmagukban azok se, se a festmények nem bizonyítanak semmit. Ha a kettőt összerakjuk, akkor már lehet egy érzésünk, hogy itt talán van valami a háttérben; és ha közben magas rangú emberek nyilatkoznak olyanokat, hogy a jelenség valós, akkor már elkezdhetünk gyanakodni is, hogy talán mégse annyira légből kapott az ötlet.

Csak annyit jelent, hogy fogalmad sincs, miért van az odafestve...

Várom a megfejtéseid.