( end | 2021. 05. 09., v – 09:57 )

Az, hogy a balibsi médiákban profibb véleményformálók ülnek, az csak annyit jelent, könnyebben elérhető számukra az olyanok megtévesztése, akik valamilyen, - akár személyes, - szempontból egy adott politikai környezetben elégedetlenek.

Tizedét sem tudjuk megítélni, információ hiányában, hogy kormányszinten egészen pontosan mi történik, ki kinek van elkötelezve, stb. Olyan szinten működik a balliberális globalista hazugsággyár, hogy az egyén számára csak az előadás profizmusa dönti el mi az igaz, mi nem(?). - De ennek magyarként totális hiba bedőlni.

Egy globálisan vezérelt tudatformáló kampány részesei vagyunk a világban mindannyian. Okosokra, szkeptikusokra, butábbakra, és mindenkire hat. Azért mert ebbe a projektbe óriási pénzeket nyom a globalista tőke. - Orbánnak soha nem lesz annyi pénze, hogy ezt a médiatúlsúlyt kiegyenlítse, hiszen sokkal több pénzért "eltérített emberek" ontják ránk a szart.

A baj csak az, hogy amikor professzionális módon, 80% média-túlsúllyal sugalmaznak egy "kabátlopást", egyszerű aggyal mindenki, - de még az okosabbja is, - lépre megy!!!  Pedig a hazád, az identitásod, a kultúr-gyökereid elvesztése lesz ennek a szuper profizmusnak az eredménye. (pl. Gulyás Marci, stb.,) Az emberek nem látják a fától az erdőt.

Az amatőr nem feltétlenül igazabb, de leginkább azért nem, mert az is rendesen "szopóágra" van véve. Ezzel az "úthengerrel" még Kína vagy Orosz o. is nehezen birkózik. (Szerintem hosszabb távon nem is fog.)

"A kevesek számláján több pénz" esélyesebb a győzelemre, pedig monopol-pénz-(bank)-oldalról tekintve ezt a megvalósítandó globális világkontrollt, semmi jó nem sül ki belőle a kontrollált egyénekre nézve.

Gondolkodó embereknek e csipollai magaslatok mögé illik látni... - Mert minden csatát önmagadért kell megvívnod, helyetted nem foglya megvívni Rothschildék csapata. Ebben pedig csak a nemzeti oldal tud segítségedre lenni. Most kell kihasználni, mert pár évet még nyerhetünk vele.

Globálisan csak az AI fog kormányozni, - jobb ha belegondolunk, - ez a csak a pénzéért megmozdulni hajlandó globalista elit, a magyarokért, de bárki "kisemberekért" is a kisujját sem fogja megmozdítani. De sanszos, hogy a szolgálatukban az AI is világméretekben csak a nemzeti konfliktusok elkenésére lesz programozva, meg a profit maximalizálására. Azaz, egy világméretű és profitelvű "rabszolgatartás" stabil megvalósítására.

A kormányzati kommunikációs amatőrség persze nem mentség semmire. De attól, hogy hihetően olvassa le a házadba beengedett közüzemi számla-leolvasó a mérőórádat, azért mégis érdemes gyanakodni.

A mi életünkben nem lesz jobb az a massza, amit most gyúrnak a világon élő egyszerű emberek számára. Óriási visszaesés lesz, talán 300 év múlva, - sok véres cirkusz után, - a megmaradók elindulhatnak ismét felfelé a jövedelmi ranglétrán. Addig a világkormány szerepét betöltő globáltőke élvezni foglya, a jelenlegi afrikai, - egy főre eső jövedelemre, - világméretekben kalkulált béreket. Ez itt a jelenlegi, "óriási profizmussal" takargatott cél! - És egyébként biztosan ez az emberi civilizácó "fejlődésének" a tőke által kikényszerített útja, de nem nekünk, a gyermekeink, unokáink számára kedvező ez az út..., - kérdés, megéri ezért Orbán ellen harcolni?

(Majd ha Orbán is a "Nyílt Társadalomért" kampányol, akkor biztosan. Mert akkor az azt jelenti, a globalisták lenyelték keresztben...)