( hajbazer | 2021. 05. 05., sze – 22:30 )

Egyébként működik

A csiligépeden, egységsugarú vagdosásra. Esetleg.

https://www.veed.io/ -> Try sample

Vesd tekinteted a timeline-on lévő 3 felirat klipre (piros, sárga, kék). Próbáld meg őket átméretezni. Közben figyeld a CPU használatot. Elárulod nekem, hogy miért kell egy ötödik generációs gépen is 2 és fél magot kizabálni ahhoz (250% CPU), hogy egy fillrect-elt téglalap vízszintes mérete az egérkurzort követve módosuljon, majd ez alapján egy megjelenő felirat hosszát beállítsuk? Tényleg idáig süllyedtünk?

Felcsapnál esetleg egy network traffic monitort és megnéznéd, hogy a timeline csúszka adott időponthoz igazításakor és lejátszáskor is folyamatosan miért kell 100 Mbit/s fölött zabálni a hálózati forgalmat? Hogy ez mennyi mobilnetet fog felzabálni egy valódi, hosszabb film elkészítésekor? Hogy mi a faszom értelme van tapicskoló, touchscreen-idealista felületet csinálni hozzá, ha tableten és mobilon irreálisan magas lesz az adatforgalom-fogyasztása?

Ha olyan kibaszott hatékony a renderelés, mint ahogy áradoznak róla a blogban, akkor miért kell 200% CPU ahhoz is, hogy elindítsd a lejátszást és nézzed a videót?

Extrának még annyi, hogy ha túl sokat matatsz benne vagy túl sokáig van nyitva a "videószerkesztő", akkor képes szétcseszni annyira a Chromium renderingjét, hogy más oldalak kirajzolása is elkezd lagzani anélkül, hogy bármi magas CPU fogyasztás lenne adott pillanatban.

teljesen jól használható

Te vagy nagyon hülye vagy, vagy olyan jól takar a szemellenződ, hogy az atomvillanást is csak pislákoló félhomálynak látnád benne.

Jelen megoldás egy undorító, szélsőségesen idealista, ritka nagy bloated JS-szemétdomb, ami minden lehetséges módon pazarolja és pazaroltatja az erőforrást.