( carlcolt | 2021. 04. 28., sze – 18:03 )

Nincs abban semmi szalmabab, hogy lecserelned a szcientologiai egyhaz neveben (hAlLgAsSuNk A sZaKeRtOkRe) a kozepesen nehezen visszaelheto rendszert egy masik - szerinted is minimum kozepesen nehezen visszaelhetore (tarsadalmi szempontbol), mert TuL sOkAn ErTiK, hOgY hOgY mUkOdIk A vAlAsZtAs, es az a Lo TuLoLdAlA lEnNe. Ezert kellett volna alaposabban elolvasnom, amit amugy is atfutottam annyira, hogy tudjam, melyik az az egyetlen komponense, amit human eroforrasura cserelnek? (Azellen sem volt amugy ertelmes erved, mindossze annyi, hogy NeM eLeGgE tUdOmAnYoSaN pUbLiKaLt, meg NeM kElL oPtImUmOt KeReSnI cSaLaSbIzToSsAg TeKiNtEtEbEn)

Egy undorito demokracia ellenes fereg vagy. Es egy veszely vagy onmagadban a szabadsagjogokra. Tekintelyelvu hatalmat akarsz adni mainstream tudosoknak. Olyan technologiakat hozva peldakent, amiknel rossz az analogia (https-nel nem kell tudnia a felhasznalonak, hogy mi az a privat kulcs es kivel nem oszthathatja meg), meg pont a tarsadalmi biztonsagossag ellenkezojet bizonyitjak (kriptovalutak, amik letezese megagyazott a scammereknek is, lasd mtgox feltores, ott se az szamit, hogy a protokoll torhetetlen)

Es a leggusztustalanabb az egeszben, hogy a thread kozepen darabokban derul ki, hogy ismered a kockazatokat, miutan oLvAsD mAr El ment arrogansan.

Es annyit nem vagy kepes idebofogni, hogy tevedtel es bocsi.

Gusztustalan fereg vagy.