( jailhouse | 2021. 04. 28., sze – 09:25 )

Köszönöm a részvétnyílvánítást!

Sajnos elkeseírtő a helyzet. Az én ismerősi körömben  is ez megy: volt aki enyhén átesett a víruson, aztán utána meg elment génterápiára. Volt aki egy háztartásban volt hetekig kovidosokkal, úgy hogy ő nem betegedett meg, aztán az első dolga a karantén után az volt, hogy felvette a génterápiás kezelést. Agybaj a köbön. 

Jó anyám is szedi két marékkal a fehérköpenyesek által felírt mérgeket a krónikus betegségeire, anélkül,hogy bármilyen kérdés felmerülne benne, de én hónapokig győzködtem,arról ,hogy kezdjen el D-vitamint szedni legalább kis adagban. Aztán, amikor apám megbetegedett, szinte könyörögtem neki, hogy legalább napi 7000NE D-vitamint szedjen. Aztán ő is elkezdett gyenge tüneteken produkálni vittem neki Lizint, ami bizonyítottan hatásos a Kovid ellen.

( https://wholefoodsmagazine.com/columns/vitamin-connection/lysine-report… )

Órákat könyörögtem neki, hogy legalább napi 1 grammot szedjen be ( a terápiás adag napi 3 gramm ), el is kezdte szedni az állapota stagnált, aztán amikor pozitívra tesztelték és a háziorvos Favipiravírt írt fel, azt a kisérleti gyógyszert gond nélkül beszedte a lizint meg nem szedte tovább, mert hogy "lehet ütközik a gyógyszereivel, nem meri tovább szedni.." el is kezdett romlani az állapota és kórházban kötött ki. De szerencsére -szerintem a D -vitamminnak köszönhetően - viszonylag enyhén megúszta és felépült.

Véd a génterápia a megfertőződéstől? Nem.

Véd a génterápia a fertőzés továbbadásától? Nem

Véd a súlyos lefolyástól? Elméletileg Igen.

Lehetnek súlyos mellékhatásai? Igen.

Ugyan akkor, vannak vitaminok és táplálékkiegészítők amelyek gyakorlatilag 99.99%-ban megvédenek attól, hogy a betegség lefolyása súlyos legyen. Mellékhatásuk pedig elhanyagolható.

Oké a krónikus betegek a nagyon idősek a kockázatot mérlegelve alávetik magukat a génterápiának, azt mondom ez az ő döntésük, nem értek egyet, de el tudom fogadni a döntésüket. Na de életerős fiatalok, most már meg akár 16 évesek, aztán meg kisgyerekek? Mi a fasz folyik itt?