( _Franko_ | 2021. 04. 26., h – 19:24 )

Tehát miért nem elég csak a token? Ha a cert.hu-s preziben is külön megemlítik ezt a változatot, akkor gondolom annyira nem ördögtől való gondolat. 

Mert azzal pont a lényege veszik el, hogy a szavazásnál magát a szavazatot és a szavazót is hitelesítik, úgy, hogy nem tudják, mit hitelesítenek, de ellenőrzik a szavazó személyét, a szavazó pedig ebből a hitelesített pakkból készít egy olyan adatcsomagot, amiben ott van a hitelesítés és a szavazat, de nincs benne a személyes adata.

Néha azért egyszerűbb és gyorsabb lenne veled a komunikáció, ha már az első fordulóban konkrétumot írál és nem finom személyeskedést, de ha neked így jó, tőlem mehet.

Egzakt és konkrét dolgot írtam, én is mondhatnám, hogy egyszerűbb és gyorsabb lenne a kommunikáció, ha a linkelt doksit valóban elolvasnátok, megértenétek és nem az lenne, hogy én írjam le még egyszer röviden és magyarul, példákkal, analógiákkal, amiről van egy jól kidolgozott fejezet egy könyvben, mert arra nem veszitek a fáradságot, hogy vezetői összefoglalót elolvassátok vagy egy szimpla keresést megejtsetek a témában.