( _Franko_ | 2021. 04. 26., h – 00:03 )

A https titkositatlan http-t cserelt le. Nem kell matek PhD a folyamat hasznossaganak validalasahoz es megertesehez.

Kérdezz már meg átlagembereket, hogy magyarázzák már el, hogy a HTTPS hogyan titkosít és mi garantálja, hogy nem lehet feltörni. Aztán azt is, hogy annak ellenére, hogy halvány fogalmuk nincs róla és még csak megközelítőleg se tudják elmondani a működését, annak ellenére bíznak-e benne vagy inkább használnak HTTP-t.

Az elektronikus szavazas meg egy olyan dolgot cserel le, amire van egy elso ranezesre biztosan hatekonyabb megoldas.

Aham, szerinted hatékonyabb, mert ez a prekoncepciód. Logikai módszerekkel levezetted.

Te mindig minden "tudomanyos igenyessegu konyv" tartalmaval egyetertettel? Mindig minden szavukkal?

Micsoda érvkészlet! Nem, amikor a szakterületemről van szó, akkor volt, hogy nem értettem egyet és vitattam, szintén tudományos igényességgel. Ez ilyen tudod. Ami meg nem a szakterületem és látom, hogy van egy ismeretlen fotelhuszár hupper, aki faszságokat ír és a másik oldalon van egy tudományos igényességgel megírt mű, ami a szöges ellentétét mondja, akkor hajlok arra, hogy nem az ismeretlen fotelhuszár huppernek adjak igazat, főleg, ha el se olvassa a javasolt szakirodalmat és csak fröcsög.

Van, hogy "tudomanyos igenyesseggel" megjelenik a ket honappal ezelotti informacio gyokeres ellentete. Olyankor te mindkettovel egyetertesz, es mindenki hulye, aki csak az egyikkel?

A tudomány már csak ilyen, hogy megcáfolódnak dolgok... mi van helyette? Ja, megvan, carlcolt logikai módszerekkel többször is levezette, hogy nem így van... ööö... hol is?