( hajbazer | 2021. 04. 24., szo – 12:05 )

Választáson kevéssel alulmaradva veszíteni és politikailag megbukni nem ugyanaz. Gyurcsány politikailag bukott meg, és ennek a következményeképp veszítette el a választást. Orbán alumaradt egy választáson 2002-ben. Nem sokkal, kevéssel. Aminek nagy részét Torgyán felforgató tevékenységének köszönhette. 2010-ben kétharmaddal nyert, ami azt jelenti, hogy a ballib sokszorosan alulmaradt.

a fideszben meg egy szar, hazaarulo ven despota epitette ki a teljhatalmat.

Nem egészen. Ott is egyre több új arc van. Bár a "véneket" is, vénségük ellenére érdekesmód újraszavazzák. Továbbá, a Fidesz, valamennyire képes a megtisztulásra, ellentétben az ellenézki összefogás™ politikai pöcegödrében rothadóktól. A politikailag megbukott fideszes politikusok szinte mind lemondtak és eltűntek a politikai életből. Schmitt Pál, Borkai Zsolt, Kaleta Gábor, Szájer József stb. Aki nem mondott le önként, azt felülről taszították ki.

Na, erre képtelen a szánalmas ellenzéki összefogásod. Minden szemetet összefúj a szél egy sarokba, aki nem ért egyet a kormánnyal, vagy kényszeres Orbángyűlölettől szenved, aztán ezt a szemétdombot elnevezik ellenzéknek.