( mark7 | 2021. 04. 24., szo – 00:17 )

A német hatóságok, szakemberek  biztos tájékozatlanabbak dizel témában mint te, azért is tiltják egyre több német városból az euro 4 -ös dizeleket.

Ez a t car nevű oldalt kik szerkesztik, hogy ilyen bődöletes ökörségeket képesek leírni?

"A tiszta korom önmagában nem mérgező, hiszen ha hasmenésünk van, széntabletta formájában faljuk, de a levegőbe kerülő korom már nem tiszta szén, hiszen rendkívül gyorsan reagál mindenféle kötetlen, mérgező vegyülettel "

Vagyis szerintük a gyomorba kerülő 1.5 cm-es szén az ekvivalens a tüdőbe bekerülő apró. 10nm -10 microméter nagyságú szénporral.

Táblázatuk szerint a Katalizátoros benzines Nitrogén oxidból ugyanúgy nem jelentős mennyiséggel szennyez, mint az Elő és örvény-kamrás dízel     vagy a   PD, CR dízel. És ezt  le is merik írni.

https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2017/12/14/voodoo-tanc_az_emisszio_…

Másik még jobb

"Érdekes ugyanakkor azon is elgondolkodni, hogy egyes területeken az áruszállítás, a kereskedelmi célú forgalom mentesül, holott egy nagyobb szerelvény még akkor is többet szennyez egy átlagos személyautónál, ha jobb az Euro-besorolása."

https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2019/04/01/dizeltiltasok_es_korlato…

Vagyis szerintük az árúszállításnál azt figyelmen kívül lehet hagyni, hogy áruszállítás, főleg városokban létszükséglet min. az élelmiszer boltokba szállításához, nemes egyszerűséggel egy kalap alá veszik a tömegközlekedéssel kiváltható forgalommal vagy a  hobbyból furikázással.

Viszont cserébe nagy az arcuk és viccesek próbálnak lenni.

Berners-Lee rokona lehet a www feltalálójának?