( BehringerZoltan | 2021. 04. 23., p – 14:55 )

Függetlenül YEADON PROFESSZOR létezésétől és hitelességétől:

  1. Nem a túlnépesedés okozza-e a megoldhatatlannak látszó problémáink nagy részét?
  2. Nem vagyunk-e talán elég..túl sokan ahhoz, h a populáció létszámának drasztikus és gyors csökkentése ne merülne fel elkerülhetetlen célként?
  3. Egy ilyen céltól való félelem miért ne lenne érvényesnek tekinthető? 
  4. Célszerű-e egy ilyen műveletet azon módon végrehajtani, h ne okozzon olyan kárt a környezetben, ami a kiválasztott túlélők számára gondot jelentene a továbbiakban?
  5. Megfelel-e ennek a célszerűségnek, h az embereket oltással megmérgezzék? Logikusnak tekinthető-e az oltástól természetszerűleg ódzkodó emberek óriási tömegeit azzal rávenni, h tűrjék - mitöbb kívánják - az oltás beadását, h előzetesen olyan kórokozót szabadítanak a világra, ami kellő riadalmat kelt bennük ahhoz h zavartságukban feladják a természetes és ösztönös bizalmatlanságukat és az oltást önként válasszák - amit azzal hitegetéssel adnak be neki, h az majd megvédi őket, miközben a valóságban éppen az fogja a terveknek megfelelő precizitással a halálukat okozni?
  6. Logikus-e, hogy az oltással nem lehet azonnali halált okozni, mert akkor az ellenálláshoz vezet, így olyan késleltetést kell alkalmazni az oltás beadása és a halál között, h azon időtartam elégséges legyen a kiirtani szándékozott populációt beoltásához?
  7. Kívánatos-e, h az akció érdekében és folyamatában a média 0-24-ben az oltás elengedhetetlenségét és szükségszerűségét harsogja vezetők és szakemberek bevonásával?
  8. Vélelmezhető-e h egy ilyen akciót azért nem hajtanak végre, mert a lelkiismeret közbeszól és megakadályozza azt?
  9. Milyen ismereteink alapján gondoljuk azt, h egy ilyen akciót nem lehet titokban tartani?
  10. Garantált-e h az akció lebonyolításában résztvevő egészségügyi személyzet, jóváhagyó hatóság  stb nem verhető át?
  11. Tekinthető-e hatékony tömegmanipulációs stratégiának az összeesküvési gyakorlat összeesküvési elméletnek való láttatása?