( zZsOlTi | 2021. 04. 23., p – 10:24 )

"edzőtermek, fitnesztermek"

Erre vártam. Ki is fényesítem a powerliftemet :D Mint egy kisebb ünnep. A kamu-hivatásos-sportolói kavarással én nem akartam élni, úgyhogy sikerült is rendesen legyengülnöm, némi itthoni bohóckodást leszámítva tavaly november óta nem edzettem, pedig talán életem legjobb formájában voltam akkor. Lesz vagy fél év mire megint oda jutok.

Btw az intézkedésekben még mindig nem látom a logikát és átgondoltságot.
Már a teraszok nyitásának belengetésekor nem értettem, hogy ha azt lehet, akkor bizonyos feltételekkel (pl pont védettségi igazolvánnyal meg esetleg létszám korláttal) miért nem nyithatnak ki rendesen. Teraszon bárki tartózkodhat, bent meg létszámkorlát+védettségi igazolvánnyal. Eléggé logikus lenne és értelmet adott volna a védettségi igazolványnak.

Az újabb lépcső belengetésével értelmet nyer az igazolvány, de azt most sem értem, hogy ha így félig-meddig védetten (egy oltással) bemehetek 50 ember közé zárt térbe izzadni, akkor egy ebédre -szintén igazolvánnyal- egy szellős étterembe miért nem ülhetek be enni? (nem azért mert annyira akarok egyébként, az edzés pl sokkal fontosabb nekem, csak a logikát keresem)