( neutrino | 2021. 04. 23., p – 10:15 )

MIKE YEADON a Pfizer volt vezető tudósa kijelentette, hogy már késő megmenteni azokat a személyeket, akiknek bármilyen Covid-19 oltást beadtak.

Arra sürgeti azokat, akiknek még nem adták be a halálos vegyületet, hogy küzdjenek az emberek a jogaikért, és gyermekeik életéért.

A világszerte elismert immunológus felvázolja a folyamatot, amely szerinte megöli a most élő emberek túlnyomó többségét. Az első injekció beérkezését követően az emberek kb. 0,8% -a 2 héten belül meghal. A túlélők várható élettartama átlagosan 2 év, de ez minden feltöltéssel vagy "emlékeztető" injekcióval csökken. Kiegészítő vakcinák fejlesztése folyamatban van bizonyos szervek - köztük a szív, a tüdő és az agy - degradációjának előidézésére. Miután 2 évtizede alaposan megismerte a gyógyszeripari óriás, a Pfizer kutatásának és fejlesztésének működését és céljait, YEADON PROFESSZOR KIJELENTI, hogy a jelenleg alkalmazott oltási rendszer végső célja a tömeges népesség csökkentés.
Minden világháború együttesen Mickey egér produkciónak tűnik a mostani halálozásokkal szemben. "Milliárdokat már elítéltek bizonyos, változhatatlan és gyötrelmes halálok miatt. Minden ember, aki megkapta az injekciót, minden bizonnyal idő előtt meghal, és 3 év nagyvonalú becslés arra, hogy meddig számíthatnak életben maradásukra."

Dzsízász....