( hajbazer | 2021. 04. 22., cs – 23:58 )

https://a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab

Nem mondtam, amit írtál. Kérdeztem.

Van igényem a változásra, de van, amire nincs szükségem: a megszorítás-alapú válságkezelés és gazdaságpolitika, az IMF hitel, a nemzeti vagyon elherdálása, a stratégiai szektor külföldi kezekbe árusítása, gázáremelés, villanyáremelés, a monopolhelyzetben lévő szolgáltató multik piaci™ árai, a balliberális médiaterror, a konzervatív-keresztény beállítottságúak rasszistázása, a nemzeti öntudat megszégyenítése bűntudatkeltéssel, a bűnözők megélhetésiekként való mosdatása, a migránsok betelepítése, a vonagló buzik, a feminácik és mindenféle arrogáns, hangos kisebbség szuperpozitív diszkriminálása a többséggel szemben és hasonló dolgok, amiket 2002-2010 között tapasztalhattunk olyanok által vezetett koalíció részéről, akik most az ellenzéki összefogás™ élvonalában politizálnak. Afelől sincsenek kétségeim, hogy az ellenzék is lopna, mivel tele van tisztátlan, bukott politikusokkal.

Kicsit jobb volna a helyzet, ha megszabadultak volna a bukott politikusaiktól, vagy legalább Gyurcsányt kizárták volna az összefogásból.

Az illiberalizmus engem valóban nem zavar. Sőt azt gondolom, hogy a 21. századi liberalizmus egyáltalán nem való Magyarországra. Csak feszültséget, ellentéteket, osztályharcot és még nagyobb identitásválságot szül.

Szóval, mik az alternatívák az ellezéki összefogáson kívül?