( jailhouse | 2021. 04. 22., cs – 12:48 )

Köszönöm!

Én azt láttam, hogy a környezetemben alapvetően az oltás után kb.másfél-két héttel kezdtek kidőlni az emberek. Nagyon sokan, orvosok is kezdik azt kapisgálni, hogy talán azért van/volt ez a nagy halálozás itt Magyarországon, mert az emberek az oltópontokon fertőzik össze egymást. Itt meg megint előjön a dilemma, hogy azoknak higgyen akkor az ember akik ezt képtelenek voltak leszervezni normálisan? 

De az sem világbajnok ötlet, hogy bumm egy járványak a csúcsán oltunk nagy tömegben embereket. Az influenza oltást sem véletlenül kora összel adják, amíg még nincs flu szezon. Az az érzésem, hogy lehet most éppen az oltással erősítenek fel az emberben még éppen csak jelen lévő kórokozót vagy éppen az oltás miatt kissé legyengült immundrendszer hajlamosabb megfertőződni, és egy bármilyen banális fertőzé súlyossá válhat. És ez csak a rövid pár hetes hatás.

Hosszú távon meg teljesen borúlátó vagyok. Az az érzésem, hogy a most kisérleti oltást kapók sorra fognak hullani mint a legyek bármilyen banális náthát okozó koronaívrustól az ősszel ( feltéve ha nem kapnak megint a banális koronaívrusra mRNS alapú oltást, ami az adott törzs/mutáció ellen véd. ) Oké a jelenlegi változat ellen lehet nagyon fasza és szép és jó az oltóanyag 90%-os a védettség, de többen rebesgetik, hogy az oltás a immunrendszered koronavírust természetes felismerő képességét gyakorlatilag kikapcsolja és ez nem csak egy vad teória, el kezdtek szállingózni az ezt megerősítő hírek is:

 

https://index.hu/techtud/2021/04/12/pfizer-del-afrikai-varians-kutatas/

AZ OLTOTTAK KÖZT ÖSSZESEN NYOLCSZOR OLYAN GYAKRAN FORDULT ELŐ A DÉL-AFRIKAI VARIÁNS, MINT AZOK KÖZT, AKIKET NEM OLTOTTAK BE.