( TCH | 2021. 04. 18., v – 22:43 )

Tehát mégiscsak eleve úgy álltál neki, hogy én biztos téged akarlak bántani. :P

"Mégiscsak?" Rögtön az elején, miután elkezdted a beszólogatást, le is szögeztem, hogy már megint megtaláltál.

Nem tudom, feltűnt-e, de én még mindig nem mondtam rád, hogy hülye vagy, meg idióta vagy, mert nem gondolom ezt.

Hogy mit gondolsz, azt nem tudom. De a burkolt hülyézés is hülyézés; tőled nem nagyon láttam mást, mint két-három poszton belül már a személyes vonalra terelést, hátha sikerül vele hitelteleníteni.

Te jutsz valahogy mindig ide, és adod a számba, hogy ezt tesztem.

Mert talán folyton ezt teszed?

Igen, valóban mondtam, hogy ne kezd már a hisztit.

És hisztiről szó sem volt, hiába szeretnéd ennyire belemagyarázni.

Ami teljesen pariban van azzal, hogy "rohadtul nem ezt mondtam".

Egyáltalán nincs, vagy, hogy stílszerű legyek: rohadtul nincs. Nem vagyok egy finom alak, a kötőszavaim sem azok. Replace-eld le "egyáltalánra" fejben, ha ennyire zavar, bár egyébként ha megszakadok sem fogom fel, hogy hogy lehetne pariban egy tagadás egy személyeskedő beszólással.

És ha én kettőig bírtam, akkor te egyig se.

Miért is? Mert leírtam, hogy rohadtul nem azt mondtam, amit a számba adtál?

Azóta nem tudod elengedni, és azóta megy erről a szájkarate. Amit, nem tudom feltűnt-e, hogy folyamatosan próbálom ezt megállítani, de te valahogy mégiscsak mindig válaszolsz rá.

A túrót akartad te megállítani. Oda-vissza csavargatod az indokaidat, hogy miért is vádoltál hisztivel, "félreértetted", "rohadtul" csúnyán beszéltem (már ekkora a snowflake faktor, hogy egy rohadtul is csúnya szó?), "bizonygatom az igazam", "sértődötten rugózok rajta" (ez utóbbi azért is vicces, mert ez már a hisztivel történő vádaskodás után történt; hogy akarsz egy beszólást olyasmivel indokolni, ami utána történt?); ezt nevezed te megállítási kísérletnek? Te bizonygatod még mindig, hogy én sértődötten hisztizek, mint egy hülye kölyök. Megint. Csak a kezem tudom már széttárni.

Kérlek, fogadd el, hogy nem akarlak én semminek beállítani, a konkrét felvetésedre akartam reagálni.

Miért fogadnám el az eddigiek után, főleg mivel egyáltalán nem a konkrét felvetésemre reagáltál, hanem arra, amit belemagyaráztál.