( kroozo | 2021. 04. 18., v – 16:06 )

Hát ez elég érdekesen hangzik a szádból azok után, hogy elismerted, hogy nem azt olvastad ki a szavaimból, amit mondtam, mert "félreértetted" őket.

Igazából udvariasan elfogadtam, hogy jó, ezt akartad mondani vele :) Én továbbra is úgy látom, hogy a mondandód nem ezt jelentette, és következnek belőle azok a következtetések, amiket levontam, de képes vagyok elfogadni neked, hogy te ezt nem szántad bele, sarkosabb kijelentés volt, mint ahogy valóban gondolod (még ha ezt nem is ismerted be) és nem úgy van. Tényleg.

És egyébként itt csak azt akartam mondani, hogy teljesen más szemüvegen keresztül tudsz nézni eszemcseréket, más hangsúlyokat hallasz bele, teljesen másképp értelmezed, mint én. Figyelj: ez nem értékítélet, nem jobb vagy rosszabb, csak meglepően más.

Nem lovalom bele magam, ez volt az alap az elejétől fogva, lévén a veled való vitákban mindig ide lyukadunk ki

Tehát mégiscsak eleve úgy álltál neki, hogy én biztos téged akarlak bántani. :P

Nem tudom feltűnt-e, de a tényleges szakmai vonalat már sok poszttal korábban elhagytuk és azóta csak arról szól az egész, hogy én mit mondtam, meg én mi vagyok. Ha te hozzám szólsz, tudom, hogy kb. két-három poszt múlva már arról fog szólni, hogy én épp mi vagyok.

Feltűnt. Nem tudom, feltűnt-e, de én még mindig nem mondtam rád, hogy hülye vagy, meg idióta vagy, mert nem gondolom ezt. Te jutsz valahogy mindig ide, és adod a számba, hogy ezt tesztem. Igen, valóban mondtam, hogy ne kezd már a hisztit. Ami teljesen pariban van azzal, hogy "rohadtul nem ezt mondtam". És ha én kettőig bírtam, akkor te egyig se. Azóta nem tudod elengedni, és azóta megy erről a szájkarate. Amit, nem tudom feltűnt-e, hogy folyamatosan próbálom ezt megállítani, de te valahogy mégiscsak mindig válaszolsz rá. Kérlek, fogadd el, hogy nem akarlak én semminek beállítani, a konkrét felvetésedre akartam reagálni.