( TCH | 2021. 04. 17., szo – 16:31 )

megint nem tituláltalak hülyének

vs.

Kérlek szépen, hagyd ki a szokásos hisztit.

Ja. Nem.

És a szádba sem akarok adni semmit, próbálom értelmezni, amit mondtál.

Akkor miért tetted meg egy poszton belül háromszor is?

Nekem ez azt jelenti, hogy nem kell a szerszámon javítani, hanem nem kell odaengedni, aki hibázik.

Csak a második fele stimmel, az első nem. Én nem azt mondtam, hogy nem kell a szerszámokon javítani, hanem, hogy azzal nem oldjuk meg a hülyék problémáját, tehát ha ez az indok, akkor ez egy sziszüphoszi szélmalomharc, hogy egy ilyen képzavarral éljek. [CT](Dehát nem ez a valós indok, ez csak a casus belli. Az indok valójában az, hogy a mögötte álló nagy cégek (Amazon, Huawei, Google, Microsoft és a Mozilla) még jobban kiterjesszék a kontrolljukat a Linux kernelre és egyéb kulcsszoftverekre, amiket bármi áron át akarnak portolni/konvertálni, még akkor is, ha nem lesz tőle jobb, viszont onnantól legalább csak a platformok töredékére lesz elérhető (vesd össze a C platformtámogatását a Rust-éval); és ehhez a fundamentalista Rust-fanatikusokat használják fel.)[/CT]

Ezt nem tudom másképp értelmezni, mint hogy semmi szükség a rustra, és az ő extra safetyjeire. Ebből viszont következne az, hogy egyébként a Cre sincs. És nekem ez ellentmond annak, hogy szerinted nincs baj a rusttal. Ha nem ezt jelenti, akkor kérlek, segíts, hogy mit?

Akkor javíttasd meg az interpreteredet, mert szó szerint leírtam, hogy "Még mindig nem a Rust létezésével van bajom, hanem az erőszakos hittérítéssel, hogy ez a true way, dögöljön meg a cé." A kereszteshadjáratra, meg a hülyék elleni védekezéssel való indoklásra nincs szükség, nem a Rust-ra. Szerinted érdekelne engem az egész cécó, ha nem már megint arról lenne szó, hogy irtsuk ki a C-t, mert pár álhaladárnak a puszta létezése is fizikai seggfájást okoz?

Az, hogy egyébként ki milyen keresztes hadjáratot folytat vagy nem folytat, mint mondtam továbbra sem érdekel. Hidegen hagy, nincs véleményem, nem ismerem a helyzetet, nem akarok beleszólni.

Jé, nahát...elismerted, amit leírtam:

Te megint csak azért jöttél ide, hogy velem flamelj, a téma nem is érdekel téged.