( TCH | 2021. 04. 17., szo – 15:17 )

Kérlek szépen, hagyd ki a szokásos hisztit.

Mondok valamit, te reagálsz valami teljesen másra, én ezt szóvá teszem és akkor az hiszti, ráadásul szokásos? Szerintem meg fejezd be a szokásos szalmabábcsépelést és a szavak számbaadogatását, vagy ha akarod folytasd, de nélkülem. Már megint megtaláltál és már megint nem tellik tőled másra, mint arra, hogy hülyének titulálj. Már megint te. Unlak, mint a TV-műsort.

Az eredeti felvetésed az, hogy nem kellenek a safetyk, ipari eszközökön sincs, mert minek.

Hol állítottam azt, hogy az ipari eszközökön nincsenek safety-k? Hogy nem esett még szét az a szalmabáb.

Én erre hoztam a te példáddal analógot, hogy bizony ott is vannak ilyenek, pedig egyértelmű, hogy normális ember nem teszi a kisujját a vágólapra.

Csak épp nem a normális emberekről volt szó, hanem a hülyékről, lévén egy hülyebiztosnak kikiáltott nyelvről volt szó, de nem baj.

ez bizony pontosan azt mondja, hogy nem kell új szerszám.

Nem jelenti ezt. Szó szerint leírtam, hogy nem a Rust koncepciójával vagy létezésével van bajom. Jöjjön az új szerszám felőlem, de ne folytassanak kereszteshadjáratot a régi ellen, főleg úgy nem, hogy az új nem is jó mindenre, amire a régi. Ez egy poszton belül már a harmadik számba adott baromság, amit sosem mondtam. És ezek után még az a hiszti, ha ezt szóváteszem? Te megint csak azért jöttél ide, hogy velem flamelj, a téma nem is érdekel téged.

Szóval a két állításod ellent mond egymásnak.

Nem, nem mondott ellent, csak olyat adsz a számba, amit nem mondtam, úgy könnyű ellentmondást kiáltani. Nem mondtam, hogy írjunk mindent assemblyben, meg azt se, hogy nincsenek safety-k az ipari eszközökön, azt meg pláne nem mondtam, hogy nem kell új szerszám. Ennyi erővel én azt mondom, hogy te is ellentmondtál magadnak, mert egyfelől azt állítottad, hogy a busz szélesebb, mint kékebb, de azt is mondtad, hogy kékebb, mint amilyen hosszú.