( pink | 2021. 04. 16., p – 19:12 )

Rendben, ezt már elfogadom.

Az alapállítással egyébként mindettől függetlenül egyetértek: magam sem értem, miért gáz fehérneműben mutatkozni, amikor sokszor tényleg többet takar, mint egy bikini.
Talán nem ott van a kulcsa a dolognak, hogy melyik mennyit mutat. Az lehet a magyarázat, hogy a bikinit nyilvános megjelenésű ruhadarabnak tervezik, míg a fehérneműt nem. A fehérnemű intim ruhadarab, amit csak azok látnak, akik így vagy úgy odáig ,,eljutnak".

Egyébként régen eléggé elterjedt volt mondjuk a Balcsinál is monokinizni. Ez az utóbbi évtizedekben gyakorlatilag eltűnt, megszűnt. Talán a digitális fényképezőgépek és a kamerás telefonok megjelenése miatt. Régen, amikor pucér csöccsel napoztál a stégen vagy frizbiztél a vízben, csak a jelen lévőket részesítetted ebben a kegyben, míg ma már elég hamar felkerülhet a képed valamelyik index fórumtopikba. Egy olyan világban pedig, ahol ,,ciki" ha kiderül, hogy az igazgató úr rejszol (pedig mindannyian rejszolunk), ugyanígy téma lenne a pénztáros csaj vagy a tanárnéni csöcsös képe a nyaralásról. Valamiért nem tudjuk levetkőzni ezt a megjátszott prüdériát.
A buzik se masíroznának, ha mindenki leszarná. (Tőlem aztán masírozzanak, csak mondom.)